ATP Thailand Open: Lacko bez problémov do osemfinále dvojhry

NETKY.SK • 24 September 2013, 08:47 • 2 min
ATP Thailand Open: Lacko bez problémov do osemfinále dvojhry

BANGKOK - Lukáš Lacko oslávil návrat na post slovenskej tenisovej jednotky víťazstvom 6:3, 6:2 nad ľavorukým kolumbijským kvalifikantom Alejandrom Fallom v prvom kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ATP World Tour 250 PTT Thailand Open v thajskom Bangkoku.

slovakia

left justify in out

Hráči strávili na dvorci 58 minút. Lacko nadviazal na víťazstvo v doteraz jedinom vzájomnom dueli z tohtoročného turnaja vo Washingtone takisto na tvrdom povrchu. Postupom do osemfinálového 2. kola, v ktorom ho čaká Francúz Richard Gasquet nasadený ako druhý, si zabezpečil istotu 20 bodov do singlového rebríčka a prémiu 9810 amerických dolárov.

Výsledok utorňajšieho stretnutia 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 PTT Thailand Open v thajskom Bangkoku (tvrdý povrch v hale, dotácia 567 530 USD): 
Dvojhra - 1. kolo: 
Lukáš Lacko (SR) - Alejandro Falla (Kol.) 6:3, 6:2 za 58 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona