ATP Taškent: Slovenský tenista Lacko prehral v semifinále dvojhry

NETKY.SK • 14 Október 2016, 14:03 • 2 min
ATP Taškent: Slovenský tenista Lacko prehral v semifinále dvojhry

TAŠKENT - Slovenský tenista Lukáš Lacko nasadený ako šiesty prehral s domácou sedmičkou podujatia Denisom Istominom za 72 minút dvakrát 4:6 v piatkovom semifinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour v uzbeckom Taškente (dotácia 125 000 USD, tvrdý povrch vonku).

slovakia

left justify in out

Tridsiatnikovi zo 125. pozície renkingu sa nedokázal revanšovať za vlaňajší miestny finálový nezdar. V bilancii zo vzájomných súbojov klesol na 2:7.

Dvadsaťosemročný piešťanský rodák Lacko figuruje na 116. pozícii v singlovom hodnotení, v minulosti bol aj na 44. priečke. V Taškente predvlani získal trofej vo dvojhre aj štvorhre.

Lacko, ktorý má zázemie v bratislavskej Akadémii Love 4 Tennis Erika Csarnakovicsa a primárne spolupracuje s Filipom Havajom, sa na sklonku sezóny snaží o prienik nad čiaru hlavnej súťaže dvojhry januárových melbournských grandslamových Australian Open.

Dvojhra - semifinále:


Denis Istomin (Uzb.-7) - Lukáš Lacko (SR-6) 6:4, 6:4 za 72 minút


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies