ATP Stuttgart: Organizátori turnaja chcú vidieť Thiema obhajovať titul

NETKY.SK • 17 November 2016, 15:06 • 2 min
ATP Stuttgart: Organizátori turnaja chcú vidieť Thiema obhajovať titul

STUTTGART - Organizátori trávnatého turnaja ATP v Stuttgarte urobia všetko pre to, aby prišiel rakúsky tenista Dominic Thiem obhajovať prvenstvo v budúcom roku. Podujatie je totiž na programe len týždeň po grandslamovom turnaji Roland Garros.

slovakia

left justify in out

Thiem v súčasnosti premiérovo bojuje o úspešné zavŕšenie sezóny na turnaji majstrov v Londýne. Keďže v uplynulom období výrazne zahviezdil na hlavnom profesionálnom okruhu, je o neho veľký záujem. Tréner 24-ročného tenistu Günter Bresnik už sedem mesiacov pred štartom turnaja v Stuttgarte potvrdil, že Thiem by na podujatí nemal chýbať.

 

"Samozrejme, že aj v nasledujúcej sezóne odohrá Dominic turnaje s úrovňom 250. Nie je totiž jediný, ktorý sa bude chcieť predstaviť na päťstovkách či tisíckach. Dvojstovky sú naďalej náš základ, profesionálny tenis nie je len o grandslamoch a podujatiach Masters," citovala agentúra DPA Bresnikove slová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies