ATP Štokholm: Björkman pri návrate je už v semifinále štvorhry

NETKY.SK • 18 Október 2013, 18:21 • 2 min
ATP Štokholm: Björkman pri návrate je už v semifinále štvorhry

ŠTOKHOLM - Švédskemu tenistovi Jonasovi Björkmanovi sa zatiaľ darí pri jednorazovom návrate do súťažného diania po takmer piatich rokoch odmlky. V piatok vo štvrťfinále štvorhry na turnaji ATP World Tour 250 If Open v Štokholme s krajanom Robertom Lindstedtom zdolali Lotyša Ernestsa Gulbisa a Rusa Dmitrija Tursunova za 76 minút tesne 4:6, 6:1, 10:8 (zápasový tajbrejk).

slovakia

left justify in out

Björkman a Lindstedt sa v sobotňajšom semifinále deblovej súťaže vo švédskej metropole stretnú s mexicko-americkým tandemom Santiago González, Scott Lipsky nasadeným ako štvrtým.

Niekdajší štvrtý muž svetového rebríčka vo dvojhre a bývalý líder poradia vo štvorhre Björkman triumfoval v singli na tomto podujatí v sezóne 1997, v debli v rokoch 2003, 2007 a 2008 - postupne s Austrálčanom Toddom Woodbridgom, Bielorusom Maxom Mirným a Zimbabwčanom Kevinom Ullyettom. Štyridsaťjedenročný Björkman do tohto týždňa naposledy hral v novembri 2008 na koncoročnom šampionáte v Šanghaji. Má na konte 54 deblových titulov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies