ATP Sofia: Kližan zdolal Rusa Kuznecova a postúpil do 2. kola

NETKY.SK • 7 Február 2017, 18:42 • 2 min
ATP Sofia: Kližan zdolal Rusa Kuznecova a postúpil do 2. kola

SOFIA - Slovenský tenista Martin Kližan sa na turnaji ATP v bulharskej Sofii prebojoval do 2. kola dvojhry po zdolaní úvodnej prekážky, ktorou bol Andrej Kuznecov. Nenasadeného Rusa zdolal v dvoch setoch 6:0, 7:6 (4).

slovakia

left justify in out

Kližan nasadený ako ôsmy v prvom sete trikrát prelomil súperovo podanie a sám neomylne podával, vďaka čomu Kuznecovovi za 21 minút nadelil "kanára". Vo vyrovnanom druhom dejstve Kuznecov po brejku v odskočil Kližanovi na 4:2 a neskôr na 5:3, ale slovenský tenista dokázal v rozhodujúcej chvíli prelomiť súperovo podanie a vyrovnal na 5:5.

 

Druhý set napokon vyvrcholil v tajbrejku, v ktorom mal Kližan navrch a doviedol duel za 1:16 h do víťazného konca.

Jeho súperom v 2. kole bude víťaz stredajšieho duelu medzi Švajčiarom Marcom Chiudinellim a nemeckým kvalifikantom Danielom Brandsom.

 

dvojhra - 1. kolo:

 

Martin KLIŽAN (8-SR) - Andrej Kuznecov (Rus.) 6:0, 7:6 (4), Steve Darcis (Belg.) - Maximilian Marterer (Nem.) 6:3, 7:6 (3), Gilles Müller (5-Lux.) - Mathias Bourgue (Fr.) 6:3, 6:2, Cedrik-Marcel Stebe (Nem.) - Teimuraz Gabašvili (Rus.) 2:6, 6:0, 6:1, Michail Južnyj (Rus.) - Marko Tepavač (Srb.) 7:6 (2), 6:4, Robin Haase (Hol.) - Dimitar Kuzmanov (Bulh.) 6:4, 6:3.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies