ATP Šanghaj: Nadal sužovaný slepý črevom nestačil na Lópeza

NETKY.SK • 8 Október 2014, 16:23 • 2 min
ATP Šanghaj: Nadal sužovaný slepý črevom nestačil na Lópeza

ŠANGHAJ - Španielsky druhý muž svetového rebríčka Rafael Nadal v stredu utrpel prehru - vzhľadom na okolnosti nie príliš nečkanú - v zápase 2. kola dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex v čínskom Šanghaji (dotácia 6 521 695 USD, tvrdý povrch Plexipave).

slovakia

left justify in out

Zápalom slepého červa sužovaný 28-ročný Malorčan podľahol takisto ľavorukému krajanovi Felicianovi Lópezovi v 2. kole miestnej singlovej súťaže za 104 minút 3:6, 6:7 (6).

 

V úvodnom dejstve prišiel Nadal o servis na 2:4. V druhom sete mu napokon nestačil náskok 3:0, resp. 5:2 na gemy. V tajbrejku predviedol 14-násobný grandslamový šampión priebežný obrat z 1:2 na 4:2 a mal aj setbal pri vlastnom servise, ale už si nevynútil rozhodujúcu časť. 

 

Rekonvalescent po problémoch s pravým zápästím Nadal mal v 1. kole voľný žreb. Minulý piatok vo štvrťfinále v Pekingu prehral z náskoku setu a brejku so slovenským kvalifikantom Martinom Kližanom. Tridsaťtriročný López, 21. v hodnotení, bude vo štvrtkovom osemfinálovom 3. kole hrať s Američanom Johnom Isnerom, trinástkou podujatia. 

 

Dvojhra - 2. kolo: 
Feliciano López (Šp.) - Rafael Nadal (Šp.-2) 6:3, 7:6 (6) za 104 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies