ATP Rím: Djokovič uspel pri návrate po takmer mesiaci

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 18:43 • 2 min
ATP Rím: Djokovič uspel pri návrate po takmer mesiaci

RÍM - Srbský tenista Novak Djokovič uspel v utorok na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Internazionali BNL d´Italia v Ríme pri svojom návrate do súťažného diania po takmer mesačnej nútenej odmlke.

slovakia

left justify in out

Druhý muž svetového rebríčka zvíťazil v 2. kole dvojhry nad českým veteránom Radkom Štěpánkom za minút 98 minút 6:3, 7:5. V 1. kole mal voľný žreb.

 

Dvadsaťšesťročný Belehradčan Djokovič do tohto dňa naposledy hral 19. apríla v monackom Monte Carle a v semifinále aj vinou problémov s ľavým zápästím nestačil na Švajčiara Rogera Federera. 

 

"Nole" sa medzičasom liečil v Prahe u Pavla Kolářa a z Atén počas neplánovanej krátkej dovolenky oznámil, že jeho partnerka Jelena Rističová je tehotná. 

 

Djokovič v marci získal tituly v kalifornskom Indian Wells aj v Miami na Floride s Mariánom Vajdom v zázemí, keďže Nemec Boris Becker, od tejto sezóny hlavný tréner niekdajšej jednotky renkingu, musel podstúpiť operáciu bedra. Srb triumfoval v talianskej metropole v sezónach 2008 a 2011. V osemfinálovom 3. kole aktuálnej edície ho čaká postupujúci z duelu Tommy Robredo (Šp.-16) - Philipp Kohlschreiber (Nem.). 

 

Dvojhra - 2. kolo: 
Novak Djokovič (Srb.-2) - Radek Štěpánek (ČR) 6:3, 7:5 za 98 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies