ATP Rím: Chardy dúfa, že Federer bude po štyroch deťoch unavený

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:43 • 2 min
ATP Rím: Chardy dúfa, že Federer bude po štyroch deťoch unavený

RÍM - Francúzsky tenista Jérémy Chardy sa spolieha, že Švajčiar Roger Federer nebude proti nemu v 2. kole na antuke v Ríme v plnej sile.

slovakia

left justify in out

"Dúfam, že keď teraz už má štyri deti, môže byť trochu vyčerpaný," s úsmevom vyhlásil Chardy podľa Tennis World po tom, ako v nedeľu v talianskej metropole v 1. kole prekonal Holanďana Robina Haaseho dva razy 6:4. 

Federerova manželka Miroslava Vavrinecová minulý utorok priviedla na svet dvojičky Lea a Lennyho. Dvojica už má 4-ročné dievčatká Mylu Rose a Charlene Rivu, takisto dvojičky. Švajčiar sa na poslednú chvíľu odhlásil z minulotýždňového rovnako prestížneho podujatia ATP World Tour Masters 1000 v Madride. V 1. kole vo "večnom meste" mal voľný žreb. 

 

Tridsaťdvaročný niekdajší líder svetového rebríčka Federer, aktuálne 4. v renkingu, vedie nad 27-ročným Chardym (47.) v bilancii zo vzájomných duelov 1:0, v januári ho v semifinále na tvrdom povrchu v austrálskom Brisbane prekonal 6:3, 6:7 (3), 6:3. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies