ATP Queen's: Murray získal rekordný 5. titul

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 07:35 • 2 min
ATP Queen's: Murray získal rekordný 5. titul

QUEEN'S CLUB - Britský tenista Andy Murray získal na trávnatom turnaji ATP v londýnskom Queen's Clube rekordný piaty titul. Najvyššie nasadený hráč zdolal v nedeľňajšom finále trojku "pavúka" Kanaďana Miloša Raoniča 6:7 (5), 6:4, 6:3.

slovakia

left justify in out

Rodák zo škótskeho Dunblane je prvým päťnásobným šampiónom na prestížnom podujatí, ktoré je súčasťou prípravy na Wimbledon. Štyri celkové triumfy z Queen's Clubu od roku 1890 majú na konte John McEnroe, Boris Becker, Lleyton Hewitt a Andy Roddick.

 

Pre Murrayho je to druhá tohtoročná trofej, v máji nenašiel premožiteľa na antuke v Ríme. "Zvíťaziť piatykrát v generálke na Wimbledon je skvelý pocit. Turnaj v Queen's Clube má bohatú históriu a tradične silné obsadenie. Pred finálovým zápasom som bol veľmi motivovaný," povedal pre oficiálnu stránku ATP Brit, ktorý po skončení Roland Garros, kde vo finále prehral so Srbom Novakom Djokovičom, obnovil spoluprácu s trénerom Ivanom Lendlom.

 

finále - dvojhra:

Andy Murray (1-V.Brit.) - Miloš Raonič (3-Kan.) 6:7 (5), 6:4, 6:3.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies