ATP Praha: Kližan pred začiatkom OH na challengeri v Prahe

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 15:09 • 2 min
ATP Praha: Kližan pred začiatkom OH na challengeri v Prahe

PRAHA - Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan bude na základe voľnej karty hrať na antukovom challengeri Advantage Cars Prague Open 2016 by Zenova, ktorý sa uskutoční 25. - 31. júla v Prahe na Štvanici a má dotáciu 42 500 eur.

slovakia

left justify in out

"V pondelok sme sa definitívne dohodli. Ako hráč elitnej päťdesiatky sa nemohol prihlásiť bežným spôsobom," vysvetlil pre web Tennis-Arena.cz riaditeľ podujatia Vladislav Šavrda. Od pondelka 27-ročný Bratislavčan Kližan tento týždeň bude hrať na antukovom turnaji ATP World Tour 500 German Tennis Championships v nemeckom Hamburgu, ak prehrá dostatočne skoro na presun, plánuje sa dodatočne pripojiť k tímu hostí na budapeštianske tiež antukové stretnutie Maďarsko - SR 15. - 17. júla v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov.

 

Budúci týždeň hodlá Kližan hrať na antukovom podujatí ATP World Tour 250 Konzum Croatia Open v chorvátskom Umagu. Slávnostné otvorenie olympijských hier 2016 v brazílskom Riu de Janeiro bude 5. augusta a tenisové súťaže na tvrdom povrchu sa začnú 6. augusta. Kližan nastúpi vo dvojhre aj štvorhre, v tej po boku Andreja Martina.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies