ATP Poprad: Martin do štvrťfinále dvojhry

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 14:58 • 2 min
ATP Poprad: Martin do štvrťfinále dvojhry

POPRAD-TATRY - Po Jozefovi Kovalíkovi postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour v Poprade-Tatrách (dotácia 42 500 eur + hospitality, antuka) aj daviscupový reprezentant Andrej Martin.

slovakia

left justify in out

Slovenský tenista nasadený ako štvrtý zdolal v stredajšom zápase osemifnálového 2. kola Rakúšana Dennisa Novaka za 79 minút 6:2, 7:5. Súperom Andreja Martina vo štvrťfinále bude Belgičan Kimmer Coppejans (220. v renkingu ATP).


Dvadsaťšesťročný zverenec Miloslava Grolmusa Martin, 108. v hodnotení, 22-ročného Rakúšana Novaka (202.) zdolal aj vlani na najpomalšom podklade v talianskej Bielle /5:7, 6:4, 6:2/. Tam napokon získal titul, svoj šiesty a zatiaľ posledný challengerový v singli. Na reálny útok na premiérový prienik na Top 100 hodnotenia by Martin teraz potreboval pridať popradskú trofej.


Účastník 3. kola hlavnej súťaže dvojhry na nedávnom Roland Garros Andrej Martin minulý rok v Poprade medzi najlepšími šestnástimi nestačil v derby na Norberta Gombosa. Ešte počas konania podujatia v Košiciach debutoval už v sezóne 2005, v roku 2013 prenikol do štvrťfinále.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):


Andrej Martin (SR-4) - Dennis Novak (Rak.) 6:2, 7:5


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies