ATP: Murray pre únavu nenastúpil na štvrťfinále vo Washingtone

NETKY.SK • 4 August 2018, 09:07 • 2 min
ATP: Murray pre únavu nenastúpil na štvrťfinále vo Washingtone

WASHINGTON - Britský tenista Andy Murray nenastúpil na zápas štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP World Tour 500 Citi Open v americkom Washingtone, jeho austrálsky súper Alex de Minaur postúpil bez boja.

slovakia

left justify in out

Bývalý svetový hráč číslo 1 Murray ako dôvod uviedol únavu z predchádzajúcich stretnutí. Turnaj vo Washingtone je pre 31-ročného rodáka zo škótskeho Dunblane iba tretí od januárovej operácie problémového bedra. "Som vyčerpaný z nahusteného programu posledných štyroch dní, na tvrdom povrchu som nehral 18 mesiacov. Musím byť trpezlivý a počúvať svoje telo po zranení, ktoré bolo dlhodobejšieho charakteru. Teraz si doprajem trochu oddychu a pripravím sa na turnaj v Cincinnati," uviedol Andy Murray na webe ATP World Tour.

Do semifinále vo Washingtone postúpil najvyššie nasadený Nemec Alexander Zverev, ktorý zdolal turnajovú sedmičku Japonca Keia Nišikoriho 3:6, 6:1, 6:4. Jeho súperom v semifinále bude grécky objav sezóny Stefanos Tsitsipas (10.), ktorý vyradil turnajovú trojku Belgičana Davida Goffina 6:3, 6:4. Posledné štvrťfinále Denis Kudla (USA) - Andrej Rubľov (Rus.-16) pre dážď presunuli na sobotu.

Súhrn výsledkov zápasov piatkového štvrťfinále dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 500 Citi Open v americkom Washingtone (dotácia 2 146 815 amerických dolárov, tvrdý povrch):

Dvojhra - štvrťfinále:

Alexander Zverev (Nem.-1) - Kei Nišikori (Jap.-7) 3:6, 6:1, 6:4
Stefanos Tsitsipas (Gréc.-10) - David Goffin (Belg.-3) 6:3, 6:4
Alex de Minaur (Aus.) - Andy Murray (V. Brit.) - bez boja postup De Minaura, Murray pre únavu nenastúpil
Denis Kudla (USA) - Andrej Rubľov (Rus.-16) - nehrali, presun na sobotu

Dvojice v semifinále:
Alexander Zverev (Nem.-1) - Stefanos Tsitsipas (Gréc.-10)
Alex de Minaur (Aus.) - víťaz zápasu Denis Kudla (USA) - Andrej Rubľov (Rus.-16)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies