ATP Montevideo: Martin získal trofej vo štvorhre

NETKY.SK • 23 November 2015, 07:38 • 2 min
ATP Montevideo: Martin získal trofej vo štvorhre

MONTEVIDEO - Slovenský tenista Andrej Martin a Čiľan Hans Podlipnik-Castillo nasadení ako prví zvíťazili za 82 minút 6:4, 3:6, 10:6 (zápasový tajbrejk) nad brazílsko-portugalským párom Marcelo Demoliner, Gastao Elias, štvrtým v hierarchii, v sobotňajšom finále štvorhry na turnaji ATP Challenger Tour Uruguay Open v uruguajskom Montevideu (dotácia 50 000 USD, antuka).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan Martin a jeho tradičný deblový partner z ostatného obdobia Podlipnik-Castillo získali 90 bodov do hodnotenia štvorhry a spoločných 3100 USD brutto. Zdolaných uteší 55 bodov a 1800 amerických dolárov pred zdanením.


Daviscupový reprezentant SR Andrej Martin, 101. v renkingu debla, dobyl svoju deviatu challengerovú trofej vo štvorhre, z toho šiestu v sezóne 2015. Predtým sa radoval v Ostrave, Bielle, Liberci, Cordenonse a Lime. Všetky tohtoročné primáty s výnimkou Cordenonsu (krajan Igor Zelenay) si vybojoval práve s Podlipnikom-Castillom.

Štvorhra - finále:
Andrej Martin, Hans Podlipnik-Castillo (SR/Čile-1) - Marcelo Demoliner, Gastao Elias (Braz./Portug.-4) 6:4, 3:6, 10:6 (zápasový tajbrejk) za 82 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies