ATP Monte Carlo: Líder Murray ešte nevie, či stihne World Tour Masters 1000

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 16:18 • 2 min
ATP Monte Carlo: Líder Murray ešte nevie, či stihne World Tour Masters 1000

BRATISLAVA - Britský líder svetového rebríčka tenistov vo dvojhre Andy Murray ešte nevie, či bude včas fit na turnaj ATP World Tour Masters 1000 Rolex na antuke v monackom Monte Carle (16. - 23. apríla).

slovakia

left justify in out

"Ostatných 4-5 dní v príprave už aj podávam, nie však natoľko razantne, ako by sa mi páčilo. Usilujem sa o návrat, ale musím byť trpezlivý. Zo dňa na deň je to lepšie. Ak bude progres pokračovať tak, ako by mal, dúfam, že si zahrám v tom Monte Carle. Ak nie, odložím to na nasledujúci týždeň," povedal Murray pre Eurosport, citoval to web Tennis World.

Zverenec Ivana Lendla a Jamieho Delgada Murray by v prípade comebacku od 24. apríla musel požiadať o voľnú kartu v Barcelone či v Budapešti.

Dvadsaťdeväťročný rodák zo škótskeho Dunblane A. Murray pre problémy s lakťom dominantnej pravej ruky vynechal turnaj v Miami na Floride aj minulotýždňové daviscupové štvrťfinále. Briti prehrali v Rouene s domácimi Francúzmi 1:4.

 

Murray dosiaľ naposledy bol oficiálnej v akcii 11. marca a v 2. kole v Indian Wells prekvapivo nestačil na Kanaďana Vaseka Pospisila. V pondelok 10. apríla si zahral charitatívnu exhibíciu so Švajčiarom Rogerom Federerom v Zürichu (3:6, 6:7 /6/).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies