ATP Monte Carlo: Fognini dal Tsongovi narodeninový darček, diváci ho vypískali

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 15:54 • 2 min
ATP Monte Carlo: Fognini dal Tsongovi narodeninový darček, diváci ho vypískali

MONTE CARLO - Taliansky tenista Fabio Fognini vo štvrtok pripomenul, že od teatrálnosti nikdy nemá ďaleko. V zápase osemfinálového 3. kola dvojhry na antuke v monackom Monte Carle mal za stavu 7:5, 3:3 proti Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi dovedna 6 brejkbalov, ale nedal a napokon už nezískal ani gem.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný 13. muž svetového rebríčka Fognini si pritom intervenciami u empajrového rozhodcu aj supervízora vynútil výmenu konkrétneho čiarového rozhodcu, nepomohlo mu to však pozbierať potrebnú koncentráciu a rozhodujúci set bol jasnou záležitosťou finalistu Australian Open 2008 Tsongu. Portál Tennis World referuje, že odchod Fogniniho z dvorca sprevádzalo pískanie a bučanie publika. Talian v určitej fáze prehral 17 fiftínov v rade, resp. 24 z 26. 

 

Práve od štvrtka 29-ročný Tsonga (12.) si v piatkovom štvrťfinále zmeria sily s postupujúcim z duelu Lukáš Rosol (ČR) - Roger Federer (Švaj.-4). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies