ATP Monte Carlo: Federer ani na dvanásty pokus nezíska titul

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 14:23 • 2 min
ATP Monte Carlo: Federer ani na dvanásty pokus nezíska titul

MONTE CARLO - Švajčiarsky tenista Roger Federer ani na dvanásty pokus nezíska svoj premiérový titul na prestížnom antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex v monackom Monte Carle.

slovakia

left justify in out

Miestny finalista zo sezón 2006, 2007, 2008 a 2014 prehral vo štvrtkovom osemifinálovom 3. kole s Francúzom Gaelom Monfilsom 4:6, 6:7 (5). V úvodnom sete mu nestačil náskok 3:1, v tajbrejku druhej časti neťažil z vedenia 5:3.
Dvadsaťosemročný 18. muž renkingu Monfils nadviazal na triumf, ktorý dosiahol vlani v novembri na antuke v Lille v rámci daviscupového finále, v ktorom sa však napokon presadili Švajčiari. V štatistike proti 33-ročnej dvojke svetového rebríčka Federerovi znížil extrovertný Francúz na 4:8.

 

Niekdajší siedmy hráč hodnotenia Monfils sa v piatkovom štvrťfinále stretne s Bulharom Grigorom Dimitrovom, ktorý medzi najlepšími šestnástimi vo štvrtok vyradil švajčiarskeho obhajcu titulu Stana Wawrinku jednoznačne 6:1, 6:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies