ATP Monte Carlo: Djokovič priznal problémy so zápästím

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 13:23 • 2 min
ATP Monte Carlo: Djokovič priznal problémy so zápästím

MONTE CARLO - Srbský tenista Novak Djokovič v utorok v 2. kole dvojhry na podujatí ATP World Tour Masters 1000 Rolex v Monte Carle odstavil Španiela Alberta Montanesa za 45 minút, ale následne zo zdravotných dôvodov spochybnil svoje vyhliadky na úspešnú obhajobu titulu.

slovakia

left justify in out

"Borím sa so zranením zápästia. Je to iritujúca bolesť, ktorú pociťujem od minulého týždňa. Dnešný krátky zápas mi umožnil príliš si tú ruku nepresiliť. Dúfam, že stav sa bude už iba zlepšovať," cituje portál Tennis World druhého muža svetového rebríčka. Borisom Beckerom s prispením Mariána Vajdu trénersky vedený 26-ročný Belehradčan bude v osemfinálovom 3. kole vo štvrtok čeliť úspešnému zo stretnutia Gael Monfils (Fr.) - Pablo Carreno-Busta (Šp.). 

 

Djokovič pôvodne mal na antuke v monackom kniežatstve hrať aj štvorhru po boku Taliana Fabia Fogniniho, ale napokon to odriekol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona