ATP Monte Carlo: Djokovič cez Čiliča do štvorky v Monaku, možno proti Nadalovi

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 14:44 • 2 min
ATP Monte Carlo: Djokovič cez Čiliča do štvorky v Monaku, možno proti Nadalovi

MONTE CARLO - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič dosiahol svoj 15. zápasový úspech za sebou.

slovakia

left justify in out

V piatkovom štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex v monackom Monte Carle si čerstvý držiteľ Laureus Sportsman of the Year Award poradil s chorvátskym úradujúcim hrdinom newyorských US Open Marinom Čiličom za 66 minút presvedčivo 6:0, 6:3. Rivala zdolal aj v ich dvanástom vzájomnom dueli.

 

Dvadsaťsedemročný Belehradčan Djokovič si v sobotňajšom semifinále zmeria sily s postupujúcim z nasledujúceho štvrťfinále Rafael Nadal (Šp.-3) - David Ferrer (Šp.-5). Do úvahy teda prichádza veľký šláger už v tejto fáze. V dolnej polovici "pavúka" utvorili semifinálovú dvojicu Čech Tomáš Berdych a Francúz Gael Monfils. 

 

Zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu Djokovič triumfoval v Monte Carle predvlani. V sezónach 2009 a 2012 bol vo finále. Zatiaľ poslednú prehru utrpel 28. februára vo finále v Dubaji v SAE od Švajčiara Rogera Federera. Medzičasom uspel v jednom daviscupovom singli a získal trofeje v kalifornskom Indian Wells a v Miami na Floride. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies