ATP Miami Open: Djokovič zo zdravotných dôvodov možno vynechá turnaj

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 17:51 • 2 min
ATP Miami Open: Djokovič zo zdravotných dôvodov možno vynechá turnaj

BRATISLAVA - Srbský tenista Novak Djokovič pre problémy s pravým lakťom možno vynechá turnaj ATP World Tour Masters 1000 Miami Open presented by Itaú na tvrdom povrchu v Miami na Floride (22. marca - 2. apríla).

slovakia

left justify in out

Publicistka Carole Bouchardová, ktorá má v pracovnom životopise L´Équipe a je členkou ITWA, na twitteri uviedla, že zverenec Mariána Vajdu po stredajšej osemfinálovej prehre s Austrálčanom Nickom Kyrgiosom v kalifornskom Indian Wells zamieril do Monte Carla za svojím lekárom, aby spoločne prekonzultovali ďalší postup. "Podľa mojich informácií je pravdepodobnejšie, že v Miami napokon nebude hrať. Bude záležať na odporúčaní od doktora," dodala Bouchardová.

 

Podľa webu Tennis World má 29-ročný Belehradčan ťažkosti s rukou už od vlaňajšieho parížskeho antukového grandslamového Roland Garros z prelomu mája a júna. Srb je v lokalite Key Biscayne obhajcom titulu. Momentálne figuruje na druhej priečke v singlovom renkingu za Britom Andym Murraym.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona