ATP Miami: Kližan postúpil do 2. kola dvojhry, vyzve Djokoviča

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 17:52 • 2 min
ATP Miami: Kližan postúpil do 2. kola dvojhry, vyzve Djokoviča

MIAMI - Slovenský tenista Martin Kližan postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride, keď vo štvrtkovom dueli 1. kola zdolal Taliana Paola Lorenziho za 78 minút 6:3, 6:4.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan hneď v úvode zápasu zobral súperovi servis a to isté sa mu podarilo aj za stavu 5:3. V druhom dejstve síce Kližan prišiel o vlastné podanie pri skóre 1:1, no za stavu 3:4 predviedol rebrejk. Potom pri súperovom podaní premenil Slovák svoj prvý mečbal. Kližan proti Lorenzimu upravil vo vzájomnej bilancii na 2:0, talianskeho protivníka predvlani zdolal na antuke v chorvátskom Umagu jasne 6:2, 6:1. 

 

Kližanovým súperom v 2. kole bude srbský líder svetového rebríčka a zároveň obhajca trofeje v Crandon Parku v lokalite Key Biscayne Novak Djokovič. Kližan, 41. v renkingu, s Djokovičom ešte nehral. 

 

Výsledok štvrtkového stretnutia 1. kola dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open v americkom Miami na Floride (dotácia 6 267 755 USD, tvrdý povrch Laykold): 

 

Dvojhra - 1. kolo: 
Martin Kližan (SR) - Paolo Lorenzi (Tal.) 6:3, 6:4 za 78 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies