ATP Miami: Harrison v Miami vyhodil z tribúny vlastného otca

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 13:15 • 2 min
ATP Miami: Harrison v Miami vyhodil z tribúny vlastného otca

MIAMI - Dvadsaťjedenročný Američan figuruje na 112. priečke v renkingu dvojhry, predvlani v júli pritom bol už na 43. pozícii.

slovakia

left justify in out

Stagnujúci americký tenista Ryan Harrison si zjavne potrebuje upratať v rodinno-športovej sfére. Počas sobotňajšieho zápasu s Nemcom Benjaminom Beckerom v 2. kole na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Sony Open Tennis v Miami na Floride vyhodil vlastného otca Pata z tribúny. Verbálnu roztržku zaznamenali kamery. Domáci hráč napokon prehral 5:7, 6:3, 6:7 (2).

 

Dvadsaťjedenročný Harrison figuruje na 112. priečke v renkingu dvojhry, predvlani v júli pritom bol už na 43. pozícii. Portál Tennis Net v tejto súvislosti pripomenul, že práve v Miami mal v minulosti konflikt s otcom Johnom (medzičasom ho Asociácia tenisových profesionálov vykázala z turnajov ako nežiaducu osobu) Austrálčan Bernard Tomic, ktorý dokonca o vyvedenie rodinného príslušníka požiadal empajrového rozhodcu. Stuttgartský rodák si v tejto súvislosti doslova vyprosil výstrahu za nepovolené koučovanie. Keď ju dostal, poďakoval sa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies