ATP Miami: Djokovič zdolal Kližana v troch setoch

NETKY.SK • 29 Marec 2015, 08:41 • 2 min
ATP Miami: Djokovič zdolal Kližana v troch setoch

MIAMI - Slovenský tenista Martin Kližan prehral v nedeľňajšom súboji 2. kola na turnaji ATP World Tour Masters 1000 v Miami (dotácia 5.381.235 dolárov) so svetovou jednotkou Srbom Novakom Djokovičom 0:6, 7:5, 1:6.

slovakia

left justify in out

Pre Djokoviča to bol úvodný duel na turnaji, keďže v 1. kole mal voľný žreb. V prvom sete udelil Slovákovi nepopulárneho "kanára" a za 22 minút ho vyhral 6:0. Za stavu 5:3 podával v druhom dejstve na víťazstvo, ale v tom momente Kližan zabojoval, získal štyri gemy za sebou a stav súboja vyrovnal. V treťom sete však už Djokovič nenechal nič na náhode, nad súperom dominoval v pomere 6:1 a napokon za menej ako dve hodiny postúpil do 3. kola. Tam sa stretne s belgickým kvalifikantom Stevom Darcisom.

 

"V Miami sa mi darí, som rád, že som to potvrdil aj dnes. V minulosti som tu odohral niekoľko výborných zápasov. Cítim sa na vrchole svojej formy, moje výkony sú stabilné, majú rovnováhu. Dúfam, že v tom budem čo najdlhšie pokračovať," povedal po výhre nad Kližanom srbský tenista, ktorý v Key Biscayne útočí na piaty miamský titul v kariére.

 

Turnaj ATP v Miami - 2. kolo - výsledok:

Novak Djokovič (1-Srb.) - Martin Kližan (SR) 6:0, 5:7, 6:1

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies