ATP Memphis: Nišikori so štvrtým titulom

NETKY.SK • 15 Február 2016, 08:00 • 2 min
ATP Memphis: Nišikori so štvrtým titulom

MEMPHIS - Tvrdý povrch v americkom Memphise náramne sedí japonskému tenistovi Kei Nišikorimu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Ázijčan triumfoval na miestnom turnaji ATP World Tour 250 Memphis Open už štvrtý raz a celkovo získal jedenásty singlový titul na okruhu. V nedeľňajšom finále si najvyššie nasadený muž poradil s domácim tínedžerom Taylorom Fritzom za 80 minút dvakrát 6:4. Štyri prvenstvá na jednom turnaji dosiahli spomedzi aktívnych hráčov iba Roger Federer, Rafael Nadal a Novak Djokovič. "Je úžasné triumfovať štvrtýkrát po sebe. Snažil som sa na to tento týždeň veľmi nemyslieť, necítil som veľký tlak. Dnes to bol znova náročný štart do duelu, ale s pribúdajúcim časom som hral lepší tenis. Spokojnejší som s druhým setom," citoval Nišikoriho server atpworldtour.com.

Súhrn výsledkov finále dvojhry a štvorhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 Memphis Open v americkom Memphise (dotácia 693 425 USD, tvrdý povrch):

Dvojhra - finále:
Kei Nišikori (Jap.-1) - Taylor Fritz (USA) 6:4, 6:4 za 80 minút

Štvorhra - finále:
Mariusz Fyrstenberg, Santiago González (Poľ./Mex.) - Steve Johnson, Sam Querrey (USA-4) 6:4, 6:4 za 54 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies