ATP Masters 1000: Fogniniho odkaz tehotnej manželke: Bejby, ešte sa nevraciam domov

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 17:41 • 2 min
ATP Masters 1000: Fogniniho odkaz tehotnej manželke: Bejby, ešte sa nevraciam domov

MIAMI - Taliansky tenista Fabio Fognini po stredajšom víťazstve 6:4, 6:2 nad favorizovaným Japoncom Kei Nišikorim vo štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Miami Open presented by Itaú na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride poslal milý verejný odkaz svojej tehotnej manželke Flavii Pennettovej.

slovakia

left justify in out

"Bejby, ešte sa nevraciam domov," napísal Fognini fixkou na optiku kamery Tennis TV. V semifinále sa stretne so Španielom Rafaelom Nadalom.

Pennettová a Fognini sa v máji stanú rodičmi. Informácia o tehotenstve nečakanej víťazky dvojhry na predvlaňajších newyorských grandslamových US Open odznela už koncom novembra v programe Verissimo televíznej stanice Canale 5. Dvojice túto novinku vtedy nepotvrdila, Pennettová to urobila pre týždenník Chi v decembri, keď bola vo štvrtom mesiaci.

Tridsaťpäťročná Pennettová je bývalou členkou Top 10 singlového renkingu WTA a niekdajšou líderkou deblového hodnotenia. O šesť rokov mladší Fognini figuruje na 40. mieste vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre, už bol aj na 13. pozícii. Svadbu mali 11. júna 2016 v katedrále v Ostuni v provincii Brindisi v Apulii na juhovýchode Apeninského polostrova.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona