ATP Marseille: Gombos postúpil do hlavnej súťaže na turnaji

NETKY.SK • 20 Február 2017, 14:54 • 2 min
ATP Marseille: Gombos postúpil do hlavnej súťaže na turnaji

MARSEILLE - Slovenský tenista Norbert Gombos sa prebojoval do hlavnej súťaže na turnaji ATP v Marseille.

slovakia

left justify in out

V pondelňajšom finále dvojkolovej kvalifikácie si ako štvrtý nasadený poradil s domácim Francúzom Vincentom Millotom v dvoch setoch 7:6 (4) a 6:3.

 

"Včera som mal veľmi ťažký zápas so Španielom Enriquem Lópezom-Pérezom, dlho som ťahal za kratší koniec. Súper veľmi dobre podával a hral nechutné uhly. Dôležitý bol druhý tajbrejk, ktorý ma nakopol, a potom som poctivou hrou dokázal zvíťaziť. Dnes som hral o trošku horšie ako v nedeľu, ale zase som lepšie podával a returnoval a bol som trpezlivejší vo výmenách, čo mi prinieslo úspech," uviedol Gombos .

 

Gombos sa dozvie svojho súpera na 1. kolo hlavnej súťaže po skončení celej kvalifikácie. Do úvahy prichádzajú Čech Jiří Veselý, Ukrajinec Iľja Marčenko alebo niektorý iný kvalifikant. Už má istotu 12 bodov do hodnotenia a prémie 6280 eur brutto.

Dvojhra - kvalifikácia - 2. kolo (finále):


Norbert Gombos (SR-4) - Vincent Millot (Fr.-6) 7:6 (4), 6:3 za 82 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies