ATP Madrid: Federer sa odhlásil z turnaja, chce byť pri manželke

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 13:55 • 2 min
ATP Madrid: Federer sa odhlásil z turnaja, chce byť pri manželke

BRATISLAVA - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa z rodinných dôvodov odhlásil z tohtotýždňového antukového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open v Madride.

slovakia

left justify in out

"Rozhodol som sa zrušiť moju účasť, aby som mohol byť počas niekoľkých najbližších nadchýnajúcich týždňov pri mojej manželke Mirke. Fanúšikom sa ospravedlňujem a dúfam, že budúci rok sa znova uvidíme. Budem trénovať neďaleko domova a teším sa na skorý návrat na okruh," uviedol prostredníctvom Facebooku niekdajší líder svetového rebríčka Federer. 

 

Tridsaťdvaročný bazilejský rodák už v marci počas podujatia v Miami na Floride predznamenal, že si nenechá utiecť rozšírenie rodinky. Federerovci na Štedrý deň zverejnili, že bojnická rodáčka Miroslava Vavrinecová je tehotná. Pár už má dvojičky Mylu Rose a Charlene Rivu, ktoré prišli na svet 23. júla 2009. Portál 20minuten dávnejšie s odvolaním sa na nekonkretizovaný vlastný zdroj referoval, že aj teraz pôjde o dvojičky. 

 

Štvrtý muž aktuálneho renkingu Federer mal v 1. kole v španielskej metropole voľný žreb. V 2. kole mal nastúpiť proti Francúzovi Gillesovi Simonovi. Na tomto turnaji sa radoval z titulu v sezónach 2006 (vtedy sa ešte hralo na jeseň na tvrdom povrchu), 2009 a 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies