ATP Madrid: Djokovič bude chýbať, bolí ho zápästie

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 07:24 • 2 min
ATP Madrid: Djokovič bude chýbať, bolí ho zápästie

MADRID - Srbský tenista Novak Djokovič sa nezúčastní na kvalitne obsadenom antukovom podujatí ATP World Tour Masters 1000 Mutua Madrid Open (dotácia 3 671 405 eur) pre rovnaké zranenie, ktoré nepriaznivo ovplyvnilo jeho výkony na aprílovom turnaji v Monte Carle.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Srb tam nastúpil na semifinále s obviazaným zápästím, ktoré signalizovalo, že jeho pravá ruka ani zďaleka nie je v pohode. Šesťnásobný grandslamový šampión nemohol podávať ani returnovať podľa svojho gusta a podľahol Švajčiarovi Rogerovi Federerovi. Na monackej antuke obhajoval víťazstvo.

 

"Urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som sa predstavil v Madride. Moja pravá ruka sa, nanešťastie, opäť ozvala," povedal Djokovič. Ako dvojka turnaja v Madride mal mať v 1. kole voľný žreb a v druhom by ho čakal lepší z dvojice Marin Čilič (Chor.) - Joao Sousa (Portug.). Najvyššie nasadeným tenistom v španielskej metropole je domáci Rafael Nadal. 

 

Djokovičovým cieľom je byť zdravotne v poriadku na ďalšom veľkom antukovom turnaji v Ríme. Ten sa začína 11. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies