ATP Londýn: Nadal si poradil s Murraym a je blízko semifinále

NETKY.SK • 18 November 2015, 17:24 • 2 min
ATP Londýn: Nadal si poradil s Murraym a je blízko semifinále

LONDÝN - Španielsky tenista Rafael Nadal zaznamenal na Turnaji majstrov v londýnskej 02 aréne druhé víťazstvo a je blízko k postupu do semifinále.

slovakia

left justify in out

Piaty nasadený hráč podujatia si v stredajšom zápase suverénne poradil s domácim favoritom a turnajovou dvojkou Andym Murraym 6:4 a 6:1. Vo večernom dueli skupiny Ilieho Nastaseho nastúpi Švajčiar Stan Wawrinka proti ďalšiemu Španielovi Davidovi Ferrerovi.

 

Úvod prvého setu bol vyrovnaný. Murray hneď v prvom geme brejkol súpera, no v ďalšej hre svoje podanie stratil aj on. Hráči sa postupne doťahovali do stavu 4:4, potom už prebrali opraty duelu dvadsaťdeväťročný Španiel, ktorý sa dostal do pohody a vychádzal mu najmä výborný forhend po čiare. Za stavu 5:4 premenil presný krížny return a vybojovali si tri setbaly, pričom premenil hneď ten prvý - 6:4. Sústredený výkon predvádzal Nadal aj v druhom sete a zakrátko sa dostal do vedenia 3:0. Ďalší gem získal Murray, a aj keď v ďalších hrách zlepšil svoj výkon, na svojho súpera nestačil. Štrnásťnásobný grandslamový víťaz tak ovládol druhý set jasne 6:1.

 

Turnaj majstrov v Londýne:

skupina Ilieho Nastaseho:

Rafael Nadal (5-Šp.) - Andy Murray (2-V. Brit.) 6:4, 6:1

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona