ATP: Lacko zdolal Holanďana, postúpil do semifinále dvojhry v Manile

NETKY.SK • 22 Január 2016, 11:23 • 2 min
ATP: Lacko zdolal Holanďana, postúpil do semifinále dvojhry v Manile

MANILA - Slovenský tenista Lukáš Lacko nasadený ako tretí zvíťazil nad holandskou sedmičkou podujatia a svojím rovesníkom Igorom Sijslingom (150.) za 59 minút 6:4, 6:2 v zápase piatkového štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Philippine Open vo filipínskej Manile (dotácia 75 000 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný piešťanský rodák Lacko, 111. v renkingu, bude v sobotňajšom semifinále hrať s postupujúcim z nasledujúceho duelu Gianluca Naso (Tal.) - Michail Južnyj (Rus.-2).

 

Papierovo predstaviteľnejšiemu 33-ročnému ruskému veteránovi Južnému (84., bol však aj na 8. pozícii) podľahol vo svojom dosiaľ jedinom finále na hlavnej profesionálnej úrovni ATP World Tour pred takmer štyrmi rokmi v chorvátskom Záhrebe a celkovo proti nemu má skóre 0:4. Zverenec Karola Kučeru a Filipa Havaja Lacko má na konte 9 singlových challengerových titulov, zatiaľ naposledy sa radoval vlani v septembri v tureckom Izmire.

Dvojhra - štvrťfinále:
Lukáš Lacko (SR-3) - Igor Sijsling (Hol.-7) 6:4, 6:2 za 59 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona