ATP Irving: Lacko v 1. kole dvojhry proti Harrisonovi

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 10:45 • 2 min
ATP Irving: Lacko v 1. kole dvojhry proti Harrisonovi

IRVING - Domáci Ryan Harrison bude v utorok súperom slovenského tenistu Lukáša Lacka v 1. kole dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Irving Tennis Classic v dallaskom Irvingu v Texase v USA (dotácia 125 000 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom pondelňajší žreb. Duel sa začne nie pred 1.00 h už v stredu SEČ. Postupujúci si zmeria sily s úspešným z duelu Rusa Teimuraza Gabašviliho nasadeného ako šiesteho s niektorým z kvalifikantov.

 

Dvadsaťšesťročný piešťanský rodák Lacko naposledy hral 24. februára v Dubaji. Ako kvalifikant nestačil v 1. kole hlavnej singlovej súťaže na Rusa Dmitrija Tursunova. Následne si doliečoval virózu. Zverenec Ladislava Simona bol v pondelok na zápase zámorskej hokejovej NHL Dallas - Columbus, ktoré prerušili za stavu 0:1 už v 7. min pre kolaps útočníka domácich Richa Peverleyho. 

 

Momentálne 104. hráč renkingu Lacko (bol už aj na 44. pozícii) v rámci tohto svojho zámorského turné absolvuje aj podujatie ATP Masters 1000 v Miami na Floride a potom challenger v mexickej Guadalajare. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona