VIDEO ATP Halle: Šokujúca prehra Rogera Federera v semifinále!

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 18:24 • 2 min
VIDEO ATP Halle: Šokujúca prehra Rogera Federera v semifinále!

HALLE – Švajčiarsky tenista Roger Federer utrpel šokujúcu porážku od mladého Alexandra Zvereva v semifinále turnaja Gerry Weber Open v nemeckom Halle.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Federer sa usiloval už o deviaty titul na tomto turnaji, avšak jeho plány prekazil mladý nemecký tenista. Zverev prekvapujúco zdolal Federera 7-6 (7-4) 5-7 a 6-3.

Devätnásťročný Zverev po zápase označil toto víťazstvo za najväčšie v jeho doterajšej kariére. Federer podľahol tínedžerovi prvýkrát od roku 2006.

Federer, ktorý je momentálne svetovou trojkou v rebríčku ATP, predtým na tomto turnaji vyhral 15 setov v rade, kým ho nezastavil mladučký Zverev (38. v rebríčku ATP).

"Tak to v zápasoch na tráve chodí – necháte si ujsť svoje šance, tak za to zaplatíte," povedal Federer po zápase. "Pre môjho súpera to dnes platilo do bodky. Premárnil som množstvo šancí a nakoniec súper bol o trochu lepší."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies