ATP Halle: Kohlschreiber odvrátil 5 mečbalov, bola to vojna nervov

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 18:50 • 2 min
ATP Halle: Kohlschreiber odvrátil 5 mečbalov, bola to vojna nervov

HALLE - Nemecký tenista Philipp Kohlschreiber dosiahol veľké a veľmi tesné víťazstvo.

slovakia

left justify in out

Vo štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Gerry Weber Open na tráve v Halle krajanovi Dustinovi Brownovi odvrátil päť mečbalov a po triumfe 6:4, 5:7, 7:6 (16) postúpil medzi najlepších štyroch hráčov. Tridsaťročný Nemec otočil priebeh tajbrejku rozhodujúceho setu proti premožiteľovi Rafaela Nadala z nepriaznivého stavu 2:5 a neskôr mu zlikvidoval všetkých päť mečbalov za stavu 6:7, 8:9, 10:11, 12:13 a 14:15. Napokon sám premenil mečbal za stavu 17:16. Zápas trval dve 2 hodiny a 11 minút. Víťaz turnaja v Halle z roku 2011 Kohlschreiber sa pobije o finále s Kolumbijčanom Alejandrom Fallom.

 

"Nepamätám sa, žeby som niekedy odohral taký dlhý tretí set. Bola to vojna nervov a neuveriteľného napätia. Bolo veľmi náročné udržať si koncentráciu a pokoj až do konca vysiľujúceho zápasu. Som rád, že som to zvládol," cituje Kohlschreibera server ATP. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies