ATP Cincinnati: Hantuchová prehrala v 1. kole

NETKY.SK • 13 August 2014, 07:56 • 2 min
ATP Cincinnati: Hantuchová prehrala v 1. kole

CINCINNATI - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová prehrala v utorkovom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open v americkom Cincinnati v Ohiu (dotácia 2 567 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf II) s rovnako nenasadenou ruskou hráčkou Jekaterinou Makarovovou za 69 minút hladko 2:6, 2:6. Zdolaná Slovenka získala do príslušného rebríčka jeden bod a prémiu 7215 amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná Hantuchová v prvom sete prišla dva razy o svoj servis (v tretej a piatej hre) a o päť rokov mladšia Makarovová doviedla úvodnú časť poľahky do víťazného konca. Druhý set bol vyrovnaný do stavu 2:2, potom však rodáčka z Moskvy získala štyri gemy v rade a pri vlastnom podaní premenila prvý mečbal. 

Slovensko už nemá v singli v Cincinnati zastúpenie, v pondelok neuspeli jedenástka "pavúka" Dominika Cibulková ani Magdaléna Rybáriková. 

Výsledok utorkového stretnutia 1. kola dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier 5 Western & Southern Open v americkom Cincinnati v Ohiu (dotácia 2 567 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf II): 

Dvojhra - 1. kolo: 
Jekaterina Makarovová (Rus.) - Daniela Hantuchová (SR) 6:2, 6:2 za 69 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies