ATP Cincinnati: Djokovičovi trofej naďalej chýba, aj Murray nečakane skončil

NETKY.SK • 17 August 2013, 10:11 • 2 min
ATP Cincinnati: Djokovičovi trofej naďalej chýba, aj Murray nečakane skončil

CINNATICIN - Svetová jednotka Novak Djokovič a svetový hráč číslo dve Andy Murray skončili na turnaji ATP Masters v Cincinnati svoje ťaženie nečakane už vo štvrťfinále. Z postupu medzi posledných štyroch sa naopak tešili Američan John Isner a Čech Tomáš Berdych.

slovakia

left justify in out

Dvadsiatydruhý hráč rebríčka ATP Isner zdolal Djokoviča po setoch 7:6 (5), 3:6 a 7:5. V súboji o finále sa stretne s Argentínčanom Juanom Martinom del Potrom, ktorý rovnako v troch setoch zdolal Rusa Dmitrija Tursunova. Djokovič utrpel s Isnerom druhú prehru v kariére a znovu na americkom betóne. 

"Celkovo som hral tragický zápas. Od začiatku až do konca, azda okrem začiatku druhého setu, akoby som bol úplne iný hráč. Nedokázal som využívať príležitosti a svoj servis, v dôležitých momentoch som robil dvojchyby. Aj taký býva tenis," uviedol rodák z Belehradu, ktorý prišiel o možnosť ovládnuť ako prvý hráč všetkých deväť turnajov z kategórie Masters. V Cincinnati prehral už štyrikrát vo finále, pričom práve tamojšia trofej mu ako posledná do zbierky chýba.  

Berdych zasa vo štvrťfinále zdolal úradujúceho wimbledonského šampióna Brita Murrayho 6:3 a 6:4. Stretnutie trvalo len 94 minút.  Šiesty hráč sveta Berdych upravil vzájomnú bilanciu zápasov so zverencom trénera Ivana Lendla na 6:4 a zdolal ho po druhý raz v rade. Brita naposledy vyradil rovnako vo štvrťfinále na inom turnaji Masters v máji na antuke v Madride.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies