ATP Cincinnati: Djokovič a Federer vo finále v Cincinnati

NETKY.SK • 23 August 2015, 09:21 • 2 min
ATP Cincinnati: Djokovič a Federer vo finále v Cincinnati

CINCINNATI - Srbský tenista Novak Djokovič ako najvyššie nasadený postúpil do finále na turnaji ATP World Tour Masters 1000 v americkom Cincinnati na tvrdom povrchu, ale musel tvrdo bojovať.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Belehradčan si v sobotňajšom semifinálovom súboji poradil s ukrajinským kvalifikantom Alexandrom Dolgopolovom, 66. v renkingu, 4:6, 7:6 (5), 6:2. Duel trval takmer dve a pol hodiny. Djokoviča v zápase o trofej vyzve druhý nasadený Roger Federer, ktorý si v semifinále poradil v dvoch setoch s Britom Andym Murraym.Tridsaťštyriročný Švajčiar je obhajcom spred roka.


Víťaz deviatich grandslamových turnajov Djokovič v Cincinnati ešte nikdy netriumfoval, práve to mu chýba do unikátnej zbierky prvenstiev na všetkých deviatich podujatiach kategórie ATP Masters 1000. Vo finále v Cincinnati má bilanciu 0:4, ešte nikdy v ňom neuhral ani set.

Súhrn výsledkov sobotňajších stretnutí semifinále dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Western & Southern Open v americkom Cincinnati (celková dotácia 4 457 065 USD, tvrdý povrch):

Dvojhra - semifinále:
Novak Djokovič (Srb.-1) - Alexandr Dolgopolov (Ukr.) 4:6, 7:6 (5), 6:2
Roger Federer (Švaj.-2) - Andy Murray (V. Brit.-3) 6:4, 7:6 (6)


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies