ATP Challenger Trnava: Gombos vo štvrťfinále nestačil na Reisterom

NETKY.SK • 20 September 2013, 16:59 • 2 min
ATP Challenger Trnava: Gombos vo štvrťfinále nestačil na Reisterom

TRNAVA - Slovenský tenista Norbert Gombos neuspel vo štvrťfinále dvojhry na antukovom challengeri ARIMEX Trophy 2013 v Trnave (dotácia 42.500 eur). Štvrtému nasadenému Nemcovi Julianovi Reisterovi podľahol za 1:38 h v dvoch setoch 5:7 a 2:6. Slovensko tak prišlo aj o posledné želiezko v singli.

slovakia

left justify in out

"Začiatok zápasu bol vyrovnaný, obaja sme si držali servis. Z jednej aj druhej strany bolo veľa brejkbalov, šancí, ale ostali nevyužité. Na konci setu mi zobral servis pre moje zbytočné chyby. Potom som sa vrátil do zápasu, brejkol som ho, bolo 5:5. Celý zápas spočíval v tom, že som robil chyby. Súper mi ani neublížil, iba dobre podával. Vo výmenách bol celkom solídny, nerobil chyby a vracal mi loptičky,“ uviedol Gombos pre oficiálnu stránku turnaja atptrnava.com.

Po Trnave má rodák z Galanty týždeň pauzu a potom sa chystá na turnaj v belgickom Monse. “Vyskúšam si kvalifikáciu na challenger, na 125-tisícku. Potom ma čaká Francúzsko a Bratislava. Možno skúsim aj kvalifikáciu ATP turnaja vo Viedni,“ objasnil ďalší program 223. hráč sveta podľa rebríčka ATP.

Reister nastúpi v sobotňajšom semifinále proti Francúzovi Stephanovi Robertovi. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Slovinec Aljaž Bedene a Rumun Adrian Ungur, ktorý vo štvrťfinále vyradil najvyššie nasadeného obhajcu titulu Rusa Andreja Kuznecova v dvoch setoch 7:6 (5) a 6:1.

dvojhra - štvrťfinále:      

Julian Reister (4-Nem.) - Norbert GOMBOS (SR) 7:5, 6:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies