ATP Challenger Tour Finals: Celkový triumf Volandriho

NETKY.SK • 18 November 2013, 10:11 • 2 min
ATP Challenger Tour Finals: Celkový triumf Volandriho

SAO PAULO - Talian Filippo Volandri sa stal celkovým víťazom koncoročného výberového tenisového podujatia ATP Challenger Tour Finals v brazílskom Sao Paule.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný druhý nasadený hráč zdolal v nedeľňajšom finále "päťku" podujatia Alejandra Gonzáleza za 113 minút 4:6, 6:4, 6:2. Volandri vrátil Gonzálezovi prehru zo základnej Žltej skupiny, Kolumbijčan vtedy vyhral v dvoch setoch. Pre talianskeho tenistu to bolo 25. finále challengrovej úrovne a získal v ňom 12. titul, tretí v tomto roku. 

"Bolo to skvelé finále a pre mňa veľmi špeciálna udalosť. Starnem a nemôžem si dovoliť zahadzovať príležitosti. Viem, že González bude mať ešte množstvo šancí na zisk titulov, chcem mu pogratulovať k skvelému turnaju," cituje Volandriho oficiálna stránka ATP. 

Na tomto podujatí štartoval aj Slovák Andrej Martin. V základnej Žltej skupine mal zápasovú bilanciu 0:3 a nepostúpil do vyraďovacej fázy. 

Výsledok nedeľňajšieho finálového stretnutia na koncoročnom výberovom podujatí ATP Challenger Tour Finals v brazílskom Sao Paule (13. - 17. novembra, dotácia 220 000 USD, antuka vonku v areáli Sociedade Harmonia de Tenis):

Finále: 
Filippo Volandri (Tal.-2) - Alejandro González (Kol.-5) 4:6, 6:4, 6:2 za 113 minút 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona