ATP Challenger Tour Finals: Andrej Martin - Veľké sklamanie, bolesť chrbta priniesla neistotu

NETKY.SK • 15 November 2013, 13:51 • 2 min
ATP Challenger Tour Finals: Andrej Martin - Veľké sklamanie, bolesť chrbta priniesla neistotu

SAO PAULO - Slovenský tenista Andrej Martin po dvoch dvojsetových prehrách už nemá šancu na postup zo základnej Žltej skupiny do sobotňajšieho semifinále na koncoročnom šampionáte ATP Challenger Tour Finals na antuke v brazílskom Sao Paule, netají rozladenie.

slovakia

left justify in out

"Je to pre mňa veľké sklamanie. Oba zápasy boli akýmsi odzrkadlením posledným pár mesiacov... Mám pretrvávajúce bolesti v chrbte, ktoré som si nechcel príliš pripustiť, lebo som mal na dosah svetovú stovku a túžil som si splniť cieľ a dostať sa do nej. Na tréningoch mi to celkom išlo, čo mi ešte dodávalo nádej. V zápasoch sa však k tomu pridalo psychické vypätie a tie problémy sa mi vracali dvojnásobne v podobe neistoty a strachu," skonštatoval 126. hráč renkingu Andrej Martin pre agentúru SITA.

Dvadsaťštyriročný Bratislavčan má v Južnej Amerike ešte v rozpise piatkový duel s už istým víťazom skupiny Alejandrom Gonzálezom z Kolumbie (približne po 18.30 h SEČ). "Sezóna sa pre mňa v podstate skončila už včera, keďže nemám šancu kvalifikovať sa do semifinále. Zvážim teda, či na dnešný zápas vôbec nastúpim. Možno to skúsim otočiť a zahrať uvoľnene bez nejakých očakávaní," predznamenal zverenec Borisa Borgulu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona