ATP Challenger Rennes: Martin prehral vo štvrťfinále dvojhry

NETKY.SK • 11 Október 2013, 16:46 • 2 min
ATP Challenger Rennes: Martin prehral vo štvrťfinále dvojhry

RENNES - Slovenský tenista Andrej Martin nasadený ako siedmy neuspel v piatkovom štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour vo francúzskom Rennes (dotácia 64 000 eur, tvrdý povrch Greenset Grand Prix v hale). Nad sily zverenca Borisa Borgulu v rámci programu NTC bol domáci Maxime Teixeira, ktorý za 77 minút zvíťazil 6:4, 6:3.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Bratislavčan Andrej Martin útočí na právo štartu na koncoročnom šampionáte ATP Challenger Tour Finals v brazílskom Sao Paule pre osem najlepších hráčov sezóny na tejto úrovni (konkrétnejšie sedem a jeden držiteľ voľnej karty). Na začiatku tohto týždňa figuroval na 12. pozícii v bodovaní Year-To-Date Challenger Rankings. Z Rennes si odváža prémiu 1850 eur a 18 bodov do celkového svetového rebríčka, v ktorom sa nachádza na 125. priečke.

Dvojhra - štvrťfinále:
Maxime Teixeira (Fr.) - Andrej Martin (SR-7) 6:4, 6:3 za 77 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies