ATP Bratislava: Gombos s miestenkou vo štvrťfinále

NETKY.SK • 11 November 2016, 09:24 • 2 min
ATP Bratislava: Gombos s miestenkou vo štvrťfinále

BRATISLAVA - Slovenský tenista Norbert Gombos postúpil do štvrťfinále bratislavského challengerového turnaja Peugeot Slovak Open.

slovakia

left justify in out

V trojsetovej bitke zdolal za 150 minút Nemca Cedrika-Marcela Stebeho 7:6 (3), 5:7, 6:4. Vyrovnaný duel rozhodli maličkosti, Gombos spečatil svoj triumf v desiatej hre tretieho setu, keď zobral svojmu súperovi servis.

 

"Vedel som, že na mňa čaká veľmi kvalitný oponent. Musel som si zvyknúť na jeho podanie, nevyužil som šance, Stebe hral dobre v dôležitých momentoch. Trocha som z psychickej stránky nezvládol koncovku druhého setu, ale podstatné bolo, že som sa skoncentroval na rozhodujúce dejstvo. Zvládol som aj ťažké stavy, zatlačil som pri jeho servise a som rád, že sa nešlo do skrátenej hry. Diváci mi dodali energiu," povedal pre oficiálnu internetovú stránku podujatia Gombos, ktorý sa v Bratislave tretíkrát za sebou prebojoval do štvrťfinále. V ňom narazí na Kanaďana Vaseka Pospisila.

 

Aj Rumun Marius Copil postúpil do štvrťfinále. Premožiteľ Slováka Lukáša Kleina z 1. kola zvíťazil vo štvrtok v osemfinále nad Rusom Alexandrom Kudriavcevom dvakrát 6:4. Na turnaji pokračuje tiež nasadený hráč číslo tri Čech Adam Pavlásek, v osemfinálovom súboji zvíťazil nad Egypťanom Mohamedom Safwatom 6:4, 6:2.

 

Vo štvorhre skončil aj posledný Slovák Igor Zelenay, s ukrajinským partnerom Denisom Molčanovom nestačili na britské duo Ken a Neal Skupski, ktorému podľahli 5:7, 3:6.

 

dvojhra - osemfinále:

Norbert GOMBOS (SR) - Cedrik-Marcel Stebe (Nem.) 7:6 (3), 5:7, 6:4, Marius Copil (Rum.) - Alexander Kudriavcev (Rus.) 6:4, 6:4, Adam Pavlásek (3-ČR) - Mohamed Safwat (Egypt) 6:4, 6:2, Sergij Stachovskij (Ukr.) - Denis Istomin (Uzb.) 7:6 (4), 6:3, Aleksandr Nedovjesov (Kaz.) - Jan-Lennard Struff (4-Nem.) 6:3, 3:6, 7:6 (3)

 

štvorhra - štvrťfinále:

Ken Skupski, Neal Skupski (4-V.Brit.) - Denis Molčanov, Igor ZELENAY (Ukr./SR) 7:5, 6:3, Mariusz Fyrstenberg, Nenad Zimonjič (1-Poľ./Srb.) - Andrej Golubev, Andrej Vasilevskij (Kaz./Biel.) 7:6 (5), 7:6 (3), Purav Raja, Divij Sharan (3-Ind.) - Julian Knowle, Jürgen Melzer (Rak.) 6:1, 6:2,

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies