ATP Bazilej: Nadal na turnaji skončil, vyradil ho chorvátsky tínedžer

NETKY.SK • 25 Október 2014, 07:34 • 2 min
ATP Bazilej: Nadal na turnaji skončil, vyradil ho chorvátsky tínedžer

BAZILEJ - Chorvátsky držiteľ voľnej karty na turnaji ATP v Bazileji Borna Čorič sa vo štvrťfinále postaral o prekvapenie, keď vyradil nasadenú dvojku Rafaela Nadala zo Španielska po setoch 6:2 a 7:6 (4).

slovakia

left justify in out

Nadal sa nepredstaví na koncoročnom Turnaji majstrov v Londýne. Potvrdil to v piatok po prehre vo štvrťfinále turnaja ATP v Bazileji so 17-ročným Čoričom. Nadal dá prednosť operácii slepého čreva, ktorú má naplánovanú na 3. novembra. Finálové podujatie ATP Tour v Londýne štartuje o šesť dní neskôr. V priebehu piatka štrnásťnásobný grandslamový šampión oznámil aj svoju neúčasť na budúcotýždňovom turnaji Masters v Paríži.

"Nebudem hrať v Paríži ani v Londýne, nie som dostatočne konkurencieschopný," uviedol Nadal v Bazileji. Tretí hráč svetového rebríčka sa len nedávno vrátil na kurty po problémoch so zápästím, momentálne však užíva antibiotiká a čaká ho operácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies