ATP: Angličan Norrie prekvapivo vyhral turnaj v Indian Wells

NETKY.SK • 18 Október 2021, 09:49 • 2 min
ATP: Angličan Norrie prekvapivo vyhral turnaj v Indian Wells

INDIAN WELLS – Anglický tenista Cameron Norrie odohral fenomenálny turnaj a stal sa novou britskou tenisovou jednotkou. Vo finále zdolal Gruzínca Basilashviliho 2:1 na sety.

slovakia

left justify in out

Norrie získal svoj 2. titul na turnajoch ATP

Cameron Norrie sa práve týmto turnajový víťazstvom stal novou britskou tenisovou jednotkou. Na svojej ceste turnajom zdolal hráčov ako Schwartzman a Dimitrov. Vo finálovom súboji narazil na ďalšie milé prekvapenie turnaja, Gruzínca Basilashviliho.

 

Finálový súboj sa začal lepšie pre Gruzínca, ktorý si pripísal prvý set v pomere 6:3. Norrie postupne zlepšoval svoj výkon a v najdôležitejšom sete svojej kariéry vyrovnal stav zápasu na 1:1.

 

 

Rozhodujúci tretí set bol záležitosťou iba jedného hráča, Norrie dominoval a prakticky do tretieho setu Gruzínca vôbec nepustil. Norrie tretí set vyhral jednoznačným pomerom 6:1 a pripísal si svoje 2. turnajové víťazstvo na okruhu ATP. 

 

Cameron Norrie, víťaz turnaja Indian Wells: "Znamená to pre mna ohromne veľa, je to moje najväčšie víťazstvo. Som veľmi šťastný, nedokážem to popísať. Bol to zvláštny zápas a stále tomu nedokážem uveriť."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies