Atlético už minulo viac ako 80 mil. eur, ďalšou posilou Savič

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 18:26 • 2 min
Atlético už minulo viac ako 80 mil. eur, ďalšou posilou Savič

MADRID - Španielsky futbalový klub Atlético Madrid je počas leta mimoriadne aktívny na prestupovom trhu.

slovakia

left justify in out

Najnovším prírastkom do kádra trénera Diega Simeoneho je obranca Stefan Savič. Dvadsaťštyriročný čiernohorský reprezentant si naposledy obliekal dres talianskej Fiorentiny, predtým bol krátko aj v Manchestri City a Partizane Belehrad. Ako informovala oficiálna internetová stránka madridského klubu, Savič podpísal s "Los Colchoneros" päťročný kontrakt.

 

"Stefan je hráč s veľkými vyhliadkami smerom do budúcnosti, preto sme veľmi radi, že sme sa napokon s Fiorentinou dohodli. Je to rýchly a silný obranca, ktorý napriek mladému veku má už dostatok skúseností, keďže hrával v popredných ligách. Som presvedčený, že nášmu tímu výrazne pomôže," povedal športový riaditeľ Atlética José Luís Caminero. 

 

Atlético vynaložilo v priebehu tohto leta na transfery hráčov už viac ako 80 miliónov eur. Kolumbijský útočník Jackson Martínez prišiel za 35 miliónov eur, Argentínčan Luciano Vietto stál 20 miliónov, hodnota Belgičana Yannicka Ferreiru Carrasca bola 15 miliónov a odstupné za spomenutého Saviča je 12 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona