Atlético predstavilo fanúšikom Torresa

NETKY.SK • 4 Január 2015, 19:03 • 2 min
Atlético predstavilo fanúšikom Torresa

MADRID - Španielsky futbalový klub Atlético Madrid v nedeľu na štadióne Vicenteho Calderóna predstavil tisíckam fanúšikov Fernanda Torresa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný útočník sa v pondelok 5. januára stane po prestupe z FC Chelsea kmeňovým hráčom AC Miláno a obratom poputuje na hosťovanie do Atlética, ktorého je odchovancom. V tíme úradujúceho španielskeho majstra bude do konca sezóny 2015/2016, na drese bude nosiť číslo 19.

 

"Chýbala mi motivácia, mohol som ju nájsť jedine tu. Odišiel som ako 24-ročný, potreboval som zmeniť prostredie. Umožnilo to vyrásť mne aj klubu. Atlético odvtedy vyhralo trofeje, aj ja som sa dočkal titulov. Dlho som sníval o návrate. Teraz, keď sa stal realitou, je ťažké uveriť tomu," povedal rodák z madridského predmestia Fuenlabrada.

 

Súčasný kormidelník "Los Colchoneros" Diego Simeone bol v Atléticu spoluhráčom Torresa. "Simeone bol pre mňa veľmi dôležitý. Poznám ho a viem, čo vyžadoval ako spoluhráč. Dúfam, že splním jeho požiadavky," dodal na margo argentínskeho kouča španielsky zakončovateľ.

 

"El Niňo" prišiel na štadión Vicenteho Calderóna ako 11-ročný, v sedemnástich rokoch debutoval v prvom tíme a o dva roky neskôr sa už stal kapitánom mužstva. V gólovej kanonáde pokračoval Fernando Torres aj v drese FC Liverpool (2007 - 2011), od prestupu do FC Chelsea to však s ním ide dolu vodou. Nepresadil sa na Stamford Bridge ani na hosťovaní v AC Miláno a postupne sa vytratil zo španielskej reprezentácie, za ktorú dosiaľ odohral 110 zápasov a strelil 38 gólov. Kariéru sa pokúsi vzkriesiť v známom prostredí, prvú šancu by mohol dostať už 7. januára v stretnutí osemfinále Španielskeho pohára proti mestskému rivalovi Realu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies