Atletico Madrid zakoplo vo Vigu, na Real stráca už sedem bodov

NETKY.SK • 16 Február 2015, 11:07 • 2 min
Atletico Madrid zakoplo vo Vigu, na Real stráca už sedem bodov

MADRID - Futbalisti Atletica Madrid si výrazne skomplikovali šance na obhajobu majstrovského titulu. V 23. kole španielskej Primera División totiž prehrali na ihrisku Celty Vigo 0:2 a na vedúci Real Madrid strácajú už sedem bodov. Atletico bolo na štadióne Balaidos iba tieňom tímu, ktorý v prvú februárovú sobotu deklasoval mestského rivala 4:0.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Diega Simeoneho si počas celého zápasu nedokázali poradiť s rýchlonohým Nolitom, ktorý po necelej hodine hry z pokutového kopu zabezpečil Celte vedenie. Zaslúžený triumf Galícijčanov spečatil Fabian Orellana. Mario Mandžukič s Fernandom Torresom boli vpredu bezzubí. Najväčšiu šancu hostí spálil Antoine Griezmann, ktorého strelu vytlačil brankár Sergio Alvarez nad brvno.
      

Atletico vyšlo v La Lige vonku strelecky naprázdno po prvý raz od augusta 2014, keď uhralo na pôde Raya Vallecano bezgólovú remízu. "V strede poľa nám citeľne chýbal zranený Koke i suspendovaní Arda Turan s Raulom Garciom. Máme široký a kvalitný káder, takéto tri opory je však ťažké nahradiť. Sme sklamaní, že z Viga odchádzame s prázdnymi rukami," citovala agentúra Reuters slová uruguajského obrancu Diega Godina.
      

Koke pre problémy so zadným stehenným svalom s určitosťou vynechá najbližší domáci zápas i úvodný súboj osemfinále Ligy majstrov na pôde Bayeru Leverkusen. Kapitán Gabi ešte nepovažuje boj o titul za stratený. "Musíme bojovať, do konca súťaže ešte stále zostáva odohrať veľa kôl. Prehra s Celtou je pre nás ťažkým úderom, no verím, že sa čím skôr zmobilizujeme a v najbližšom ligovom zápase s Almeriou zabodujeme naplno."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies