Atletico Madrid v utorok proti Realu Sociedad bez Mandžukiča

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 08:10 • 2 min
Atletico Madrid v utorok proti Realu Sociedad bez Mandžukiča

MADRID - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid sa v utorňajšom zápase Primera division proti Realu Sociedad musí zaobísť bez chorvátskeho útočníka Maria Mandžukiča, ktorého trápia problémy s členkom. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Mandžukič v sobotňajšom súboji proti Cordobe (2:0) musel opustiť ihrisko v 62. minúte, keď prenechal miesto Fernandovi Torresovi. Jeho problémy s členkom podľa trénera Atletica Diega Simeoneho pretrvávajú už niekoľko týždňov, preto proti Realu Sociedad nebude Mandžukič figurovať na zápasovej súpiske úradujúceho majstra.

 

Mandžukič v tejto sezóne nastrieľal 12 gólov v najvyššej španielskej súťaži a päť v Lige majstrov, v ktorej Atletico čaká vo štvrťfinále prestížna konfrontácia s mestským rivalom Realom.

 

Atleticu patrí deväť kôl pred koncom Primera division 3. miesto v tabuľke. Päť bodov stráca na druhý Real, manko na vedúci FC Barcelona už predstavuje deväť bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies