Atletico Madrid si upísalo Arda Turana do roku 2017

NETKY.SK • 19 September 2013, 13:20 • 2 min
Atletico Madrid si upísalo Arda Turana do roku 2017

MADRID - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid predĺžil s krídelníkom Ardom Turanom kontrakt do roku 2017. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa nesmierne šťastný. Po dvoch rokoch strávených v Atleticu sa cítim ako člen veľkej rodiny. Ak som spokojný, je to vďaka mojim spoluhráčom, riaditeľom klubu a fanúšikom," povedal turecký legionár. Dvadsaťšesťročný Turan prišiel na štadión Vicente Calderona v roku 2011 z Galatasarayu Istanbul. V roku 2012 pomohol madridskému klubu triumfovať v Európskej lige a o rok neskôr v Španielskom pohári. 

Turan prispel jedným gólom aj k stredajšej výhre nad Zenitom Petrohrad (3:1) v skupinovej fáze Ligy majstrov. "Arda je dôležitou súčasťou nášho kádra. Nášmu mužstvu dodáva predstavivosť, tvorivosť a jednoznačne je to hráč, ktorý robí medzi mužstvami rozdiely," skonštatoval športový riaditeľ Atletica Jose Luis Caminero.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies