Atlético Madrid sa zaujíma o Granita Xhaku

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 12:14 • 2 min
Atlético Madrid sa zaujíma o Granita Xhaku

MADRID - Španielsky futbalový majster Atlético Madrid sa podľa portálu goal.com intenzívne zaujíma o švajčiarskeho reprezentanta Granita Xhaku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný bazilejský rodák si aktuálne oblieka dres nemeckej Borussie Mönchengladbach, s ktorou nedávno predĺžil zmluvu do roku 2019. Jej súčasťou je údajne aj výkupná klauzula vo výške 25 miliónov eur. Športový riaditeľ Borussie Max Eberl si však myslí, že hráč sa nikam sťahovať nebude.

 

"Som si istý, že Granit pred pár týždňami nepredĺžil kontrakt len preto, aby v lete odišiel za 25 miliónov, a navyše do klubu, ktorý prakticky nepoužíva stred poľa. To by preňho nebola žiadna zábava," povedal Eberl v rozhovore pre Rheinische Post. "Počul som o tom, ale momentálne sa tým nechcem zaťažovať. Chcem sa plne sústrediť na moje úlohy v Mönchengladbachu," ponechal Xhaka svojím vyjadrením priestor na špekulácie.

 

Granit Xhaka je mladším bratom obrancu FC Bazilej Taulanta, ktorý reprezentuje krajinu svojich predkov Albánsko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona