Atlético Madrid je Messiho najobľúbenejší súper

NETKY.SK • 23 Január 2015, 10:04 • 2 min
Atlético Madrid je Messiho najobľúbenejší súper

BARCELONA - Futbalistovi FC Barcelona Lionelovi Messimu sa v predchádzajúcich troch sezónach nedarilo v zápasoch proti Atléticu Madrid, v tejto prekonal brankárov úradujúceho španielskeho majstra už dvakrát.

slovakia

left justify in out

Najskôr sa presadil v lige, v stredu aj v pohári. Oba duely Barcelona vyhrala. Celkovo už dal Messi Atléticu 22 gólov, najviac zo všetkých klubov, proti ktorým nastúpil. O jeden gól menej zaznamenal v súbojoch s Realom Madrid a Sevillou.

 

Messi prekonal už deviatich brankárov Atlética. Po jeho zásahu loptu vyťahovali zo siete Leo Franco, Iván Cuéllar, Roberto Jiménez, Christian Abbiatti, Grégory Coupet, David de Gea, Thibaut Courtois, Ángel Moya a teraz v stredu už aj Jan Oblak. Slovinec síce v závere duelu zlikvidoval pokutový kop argentínskej hviezdy, ale na dorážku už nemal nárok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona