Atlético Madrid je blízko k získaniu Moratu na 18-mesačné hosťovanie

NETKY.SK • 27 Január 2019, 16:02 • 2 min
Atlético Madrid je blízko k získaniu Moratu na 18-mesačné hosťovanie

MADRID - Španielsky futbalista Álvaro Morata sa zrejme stane novou posilou trojnásobného finalistu Ligy majstrov Atlética Madrid.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál BBC. Do hlavného mesta Španielska by mal odísť na 18-mesačné hosťovanie z londýnskej Chelsea. V nedeľu úspešne absolvoval lekársku prehliadku, čaká sa už len na oficiálne potvrdenie klubov. "Teším sa na to, keď sa hosťovanie zrealizuje a budem môcť začať trénovať so svojimi novými spoluhráčmi," skonštatoval Morata.

Dvadsaťšesťročný útočník na začiatku svojej futbalovej kariéry pôsobil v mládežníckej akadémii Atlética Madrid, no zároveň v rokoch 2010 až 2014 a tiež v sezóne 2016/2017 hrával za konkurenčný Real Madrid. Aj preto niektorí fanúšikovia "Los Colchoneros" v sobotňajšom zápase s Getafe skandovali pokriky namierené proti nemu a radšej by v tíme videli 19-ročného odchovanca klubu Borju Garcésa. S touto informáciou prišiel špecializovaný web football-espana.net.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies